Sunday, November 16, 2008

* Bertukar *


Hari ni cik nemo dah bertukar blog ehehehe, bukan apa, rasa nak tukar angin pulak..blog yang lama tu cik nemo xbuang sebab cik nemo construct dah lama, sejak tahun 2005 lagik, jadi.. para pembaca masih boleh view blog lama cik nemo di sini .


Untuk coretan selepas ini akan cik nemo luahkan di teratak Cherry pink Apple blossom. Sebenarnya cik nemo dah pernah subscribe account di blogspot ni waktu tingkatan 4 dulu..tp cik nemo dah lupe password nye ;p tapi xkisahlah, xsalahkan bertukar angin pulak ;) Mau mencoret lagi tentang apa yang terjadi kat cik nemo semalam, tapi nampaknya Asar dah masuk, moh2 solat dulu!

2 comments:

dayana said...

waaaa ceri pink apple
aku nk buah ceri ngan epal gak wehhh

hidayah *^_^* said...

meh2, kite gi beli kat giant meh