Wednesday, February 15, 2012

Song of the day!

Best juge layan lagu ni! hiihihi...

video

ENJOY!

Thursday, February 9, 2012

Dinner!

Tujuan berjalan-jalan - cari barang..fenin juge nyah...nak tanak kene carik jugak sampai jumpa..seb baek la aku ni mmg xcerewet ngat dlm pilih2 barang nie...jadi..fenin tuh baru tahap 10%..xperlu bantuan panadol...chewwahh...kembang2...;p

Dah jumpe, zaaAAass! Xsabar nk balik umah hihi..bukan ape..duk pikir..nk masak ape lah pulak utk mlm....dlm duk pikir2..sekalik, ditarik oleh my lifetime drebar.

Oh, yeasshh!!
Tayah masak :D
Dah lame bebeno xmkn menu2nya...dan yg paling aku rase seronok, ni la 1st time kami same2 mkn di kedai pakcik kenny nie! Decoration kat sini sgt cute, rasa peaceful aje...10% tadi dah di'minus'kan truz ;p pekerjanya sangat2 ramah...dan yg bestnya, kami jer konker kawasan tu! hihi..apa lagik, tanpa tunggu lama, order aje! menu yg xpernah tinggal, ape lagik kalo bukan quarter meal!
Untuk basahkan tekak, my lifetime drebar pilih passion fruit, aku pulak...xder air laen dah...teh o beng limau gitu org melayu panggil..air laen pelik ngat ehh....pilih yg itu sonang!
Last snap from us! Bukan senang kami nk bergambar berdua, susah sgt nk carik gambo berdua..maklumlah, kami2 ni penyegann hihi..(nak muntah tak?) sbb xdek org jer tu....

Thanks a lot for the treat! ;D

Wednesday, February 8, 2012

Share!

Saje mau share dis pics...amek dari fb, dan....
ianya...
amat TEPAT sekali!!!