Wednesday, February 25, 2009

* selamat pagi *

Morning sume2!

Lebat betul ujan subuh2 hari tadi, mcm tau2 jek dah nk subuh..xtaula berapa ramai manusia yg tewas~ Sebenanye tgh tunggu bestie2 utk bersarapan..sorang nk ke toilet, sorang nak mandi dulu, so okie! xder rushing pon..sbb ade org tuh nk mkn ns lemak kangkung ;p Sementara tunggu mereka2 bersiap..saje duk update2 sket2..by the way, let me introduce u all...jeng jeng jeng.. this is my new challenge :



Haaa...ini sifir die berhelai-helai kertas kate zahid, bukan cam 3x3 lagik, zahid dah berjaye menghasilkan sifirnye, sampai kertas tuh dah ilang kat ps ahahahahaha~ Trime kaseh kerana tlg belikan utk cik nemo~ Oh, sgt spoil wayar2 di belakang...baru perasan..itu lain kali crite..gtg! Mereka menunggu!

2 comments:

nohanz^_^ said...

wow.

semua orang dah start main Rubic ni (betul ke aku eja camtu?). Huhu. Aku still tak tergerak nak main benda segi empat tepat tu lagi le. :P


p/s: abaikan la segala wayar2 dibelakang Rubic tu. Jgn lupa tema kita sem ni, C O O L. =)

hidayah *^_^* said...

ahahhahaa~

aku dah tahap nk pecah kepala da ni norhan, week 5 is cominggg!!!

ehem...ehem..C.O.O.L~