Tuesday, August 10, 2010

Best Wishes

ummi (09-Aug-2010, 08:00 PM): Congrat lah ke ucop, ari ni trima anugerah plajo cmrlang sklh agama sluruh pahang!

SMS diterima dari ummi smlm, tp sedo2 dah time nk tido.. Apelagik, terus layangkan ucapan tahniah buat satu2 nya adek bongsu atas kejayaan yg dikecapi. Dia, mcm biase, perangai selambanya yang dah sebati dan kerna itulah selalu dimarahi Nurhidayah sehingga digelar Sang Singa Betina.

"acik..acik..nok tau dop, singa betina nok balik"

Itula ayat die kalo time aku nak balik Kuantan dari Melaka dolu2. Hampeh jek. Kadang, kemarahan yg dilampiaskan mempunyai agendanya yg tersendiri..kaklong xmahu melihat adek2 yang hidupnya hanya mencari keseronokan semata-mata, terokailah..semoga hidup kalian senantiasa dipenuhi barakahNya. Ape2 pon, TAHNIAH kaklong ucapkan atas anugerah yang diterima. Semoga ilmu yang dipelajari digunapakai dan dimanfaat dengan sepenuhnya. Keep it up my lil' brother!




Sesungguhnya, aku rimas!

6 comments:

afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

Kanak2 riang said...

Salam ramadhan juga! Ramadhan Karim!

medea dayana said...

tahniah ucop!!

oh along digelar singa betina ke? faris used to call me as 'GORILLA'. T___________________T

Kanak2 riang said...

herrkkk..lagik comel ahahahha, gorilla & singa betina, gandingan yg hebat! biler msuk keje beb?

medea dayana said...

tatau lg la along ble TM nk panggil. wuuu cam lmbt je...riso2...along tlg la doa skali cepat2 dpt call...doa along mustajab! dpt satu level pn best neh

Kanak2 riang said...

uihh kalo satu level, heaven beb! ;D
doa ibu bapa lg mustajab ;D