Monday, April 13, 2009

* Takde angin..*

Takde angin ribut, cik nemo & megi ronda2 mydin td tgh ari. Asalnye megi ajak lunch, pastu cik nemo ckp nk gi anto report TM dulu..dan dah dijangke, mmg kene tanye sbb pe anto lmbat ;p lantaklaa..asal anto~ pastu pegi la lunch. Tgh2 tunggu nasik,

megi: eh nnt kite pegi jj pas mkn..nk beli brg..
cik nemo: aaa..ok2.. *ting!* eh3 ape kate...pegi tgk Mydin baru?
megi: dah bukak??
cik nemo: daaahh!! *chewaahh..dgn semangat! disbbkn GG ajak kuar mkn smlm la tau mydin ni dah bukak ;p*
megi: jooooommm!!!


Riangnye megi dikala menapak kaki ke Mydin pak Ali ni ;p Tgk la aksi die kan~ Agak besar dan selesa berbanding Mydin kt bandor tuh. Tobat dah xnk pegi ctu! Megi ckp org sgt ramai, dan mmg btol pon...tersgtla ramai..tp cik nemo ckp yg ni baru cam jemaah umrah, tak tgk yg mlm smlm, fuuhh..mmg cam jemaah haji! Ramai giler! Cik nemo ngan GG pon pening smlm, last2 carik mkn kt tempat lain. Dan..pada mulenye tukar plan ke D'nangka, tp tukar plak tibe2 kan ehehehe ;p Kalo x, sure jumpe megi ngan ariff yg khabarnye mkn mlm kt ctu jugak. Sebut mkn2, ni ler gambo fudkot kt Mydin, mostly fully occupied dgn manusia..xkire muda tua~



Dan akhirnye..kami beli belah la pulak kan..siap beli brg yg xder dlm list. Beli brg mengarut kate megi. Ehh..xmengarut...mmg gune ;p dan skarang..sy sgt susah hati..PCB mcm tibe2 ade problem.. dan En Iswadi buat sy bingung! Pegi tgk ckp suh dtg stengah jam lagi, dah pegi, kate ade problem T.T die nie kan...dari PCB dulu agi buat org bingung~ Ayahanda..i dun know wat to do~ mmg la keypad tuh truz terang sy xbuat..sbb akhir2 nie..i've a lot of problem to solve n of course u won't understand it... *hopeless*


1 comment:

nohanz^_^ said...

"i've a lot of problem to solve n of course u won't understand it... "

care to share with us what prob u're currently facing on? coz u know, i'm ur friend. I can lend u my shoulder for u to lean on (nih metaphor je tau. Jgn salah anggap plak. Ekekeke)

very best of luck for FYP.. lagi 2 minggu.. Struggle2~~

p/s: my blogspot is not open for public anymore. in fact, I'm the only person who can read it.