Saturday, April 11, 2009

* New Born *

Tengok pada tajuk kan..cam ade pertambahan ahli keluarga kan..haaaa...tepat sekali! Kiki Lala dah ade baby! Sekarang dieorang dah jadi one happy family..bermula hari khamis tak silap, received call dari abah, bgtau tgh maen dgn anak Kiki Lala. Huh??? Cik nemo jadik cam emo kan, sbb xbgtau awal2 telur2 tuh dah menetas. Sekali abah ckp baru jek menetas, dan Kiki Lala dah bawak anak dieorang pusing keliling rumah. Adeehhh..dah bley berjalan truz ke?


Pic2 tuh yayah yg anto tru ym smlm, sambil duk sembang hepi2, geram tgk anak Kiki Lala. Saje nk buat jeles! Lepas tuh tibe2 die away agak lama, dan tibe2:

yayah: jap2..ahahhahaha...ahahhahaa..ahahahaha..kelakor..ahahhahaha
cik nemo: amender?
yayah: anok die jatuh dlm longkang, org nok tolong amik, die kembangkan sayap die dgn bunyi "soohhhh~~" ahahahhaha..bapok kelakor
cik nemo: wahahahahhaa~
yayah: die jage anok die, tuh ade gambr die kembang sayap. Usop takot ahahahahha, yg sekor dah naek sendiri, yg sekor lagi umie angkat ngan nyodok longkang, die siap jelir2 lidoh dia ahahahahhahaa
cik nemo: *mmg gelak guling*
yayah: die nok maroh ke umi, w'pon anok die dh naek, tp marah lg
cik nemo: dekpongnye...dok abeh pantang agik nok jalang doh!


Ohhooiii~ giler garang!! Ni la saat yg paling aku takot time nk gi keje time training dulu! Asal nk gi keje jek kene pgg batang penyapu..haaa..tgk, mmg parent yg berdedikasi, siap buat payung semulajadi utk anak2 die..err..nama? belum dipikirkan lagik..ketua kelas ade cadangan, tp akan dipertimbangkan..sbb aku pon xtau betina ke jantan anak2 depa nie~


Ahaaaa..i better stop now! I've got a race in juz a few hours later. This is ma 3rd race.. Dan...smlm dah dpt warning lagik dr Focus, antar report by today!(semalam la kan) daann..jeng..jeng..jengg..aku mmg xsiap pon lagik la kan... Selamat~ mmg xantar lagik..

Callin' for my team mates!! Ape yg penting?

2 comments:

emceejalanan said...

kejeeesameeeeeee!!!

have fun touring with the most handsome man among the batch!
p/s: pesan kat dia jgn ngada2 tambah bilangan GF.:D

hidayah *^_^* said...

ape yg same? kejee penting!

mmg fun sis! aaaaa...sbb ade 'the most handsome man among the batch' kaaann ;p

p/s: die dah tambah lagik! OMG!