Tuesday, January 12, 2010

Tergezzut


c.nora: Tok...tok..tok..K.long...K.long..

nemo: iyeee (sambil tarik slimut dan bgn ke pintu)...ngape c.nora.. *siyes mamai giler*

c.nora: eehh..K.long, xgi keje ke ari ni?? *sambil pgg tudung utk diiron dan muka kepelikan*

nemo: Haaaahh?? Kul bape da niee...ya Rabbiii~

c.nora: Err..kan dah dekat kol 7, kul 6.50a.m.

Berlari-lari ke katil sambil melompat dan menggapai alarm clock..

nemo: c.nora! baru kol 5.50a.m laaaa~

c.nora: ya Allah~!! Aku da smayang subuh! Ini musti danial punye pasal! Awalkan alarm sejam! Heeee..geramnye aku!

Oleh itu...nemo telah bgn awal pagi tadi. Sekian~


5 comments:

misznadh said...

hahaha..

kecian bebenor kakak kuh ini..

hehehe..

Tinta Pendeta said...

moral behind the story: jgn ada 1 jam jer bgtau k.nora hehee..

SaliEmiE said...

ok la tu.. daripada set bgn kol 5.30 pagi.. tp sedar2 hari dah terang.. acane tuh.. iskk3

.::.PeaNuT.::. said...

hak hak hak.
padan muka.
weeh.
hang tak mo tanya ker
keadaan adik hang
yang amat cantik
lagi menawan
yang sekarang
bekerja sepenuh masa
dengan mak aji-u know who.
sekali emosi nye tak stabil
dgn aku2 skali rasa huyun
dan aku baru pulang dari klinik
dibawa oleh tokki yg cool.
selsema aku telah menyebabkan
keadaan telinga aku macam tertutp
sebelah
dan aku rasa cam
dunia akuagak kabur
dan agak pending
dlm receiving information
sekaligus menyebabkan
proses encoding and decoding
tergendala
ok.
aku rasa kener masuk opis dah.
bye.

Kanak2 riang said...

misznadh: T.T nk suh bgn awal~

tinta pendeta: moral behind the story uncle sgt btol! kerna sy pon mempunyai 2 alarm clock!

saliemie: pegi klinik amek mc of the day~

peanut: ohh..adekku..daku baru jek menalipon ayahanda terchenta, dan sudah ku tau serba sedikit tentang masalah yg dihadapi oleh mu, dgn keadaan mak aji nye, dgn keadaan tlinge mu yg mempunyai beberapa limitation dari segi mengekod gelombang2 suara yg berfrequensi tinggi di sekeliling mu itu..
nantikan daku pulang utk menjengukmu besok, jgn bgtau mak aji ;p

p/s: giler terer mu, main encoding decoding doh le ning! fuuhhh..dasatt~