Friday, August 7, 2009

* Convocation *

Haa..skrang cik nemo di cyberjaya. All the way from Taiping ;p jadi org Taiping utk tiga minggu ni. Nak wat acane, bertugas.. hahaha..jauh btol die anto kursus! Pukul 4 ptg semalam bertolak dari Taiping, sampai KL lebey kurang pukul 8 mlm, headed to rumah Amir bersama Diba. Bermlm di rumah Amir dan here i come, Multimedia University (Cyberjaya campus)! Agak kelam kabut pg td dgn rehearsal utk event besar Ahad nnt..yg bestnye, cik nemo x gi pon rehearsal tuh, psl byk lg urusan utk convo ni xselesai, beratur punye pjg semata2 nk amek sticker utk robe, smart card activation, invitation card + car's sticker..cik nemo sempat minum dulu kt kafe, pastu sesat, beso sgt kampus sini, xmcm Melaka..kecil dan cumel ;p

Semua urusan da selesai, skrang cik nemo berehat di bilik sahabat lama cik nemo, Liyana. Masing2 mcm nk menitik air mata biler berpelukan kt bawah ostel ni td.. sape2 yg tau mcm mane kamcing nye kami dolu2 pasti dpt bayangkan keadaan biler dah 4 tahun xbersua muka..

Ahad nnt lepas event ni, cik nemo akan pulang smuler ke tpt bertugas cik nemo nun jauh di utara..tiket pon da amek, 7mlm dari KL..haii..ntah cam mane gaye ari Isnin tuh xtaulaa~

Kepada kwn2 cik nemo yg satu batch, Congratulation to all!! We made it!

6 comments:

emceejalanan said...

yeah sis!
alhamdulillah, our hardwork pays!
tapi lepas ni mungkin kite da tak kerap jumpa & buat aktiviti sama2...:(
waaaaa....

but we still remain sisters forever!

love you & congrats ok!
we made it to become the engineer!:)

AINJASH DAMIA said...

tahniah k.long! nanti ada masa mea singgah taiping..

PeJun said...

congratez kak..jgn lupe hantar report fyp akak ke emel saya..hehehe.. dpt anugerah ape2 x? saya nak dtg, x kesampaian..nenek sakit tenat kat hukm..:"D

Fabulous Farafiqa said...

congrats akak! =D

siti said...

dayah
taniah

Kanak2 riang said...

to all: time kaseh banyak2 utk wish2 tuh ;)

to mea: time kaseh sbb melawat k.long di bukit larut!

to faizun: FYP? oh sudah lame aku xmendgr 3perkataan keramat tuh, maaf ye dik, buat mase skrang xbley nk send lg..jauh di perantauan..insyaAllah, akak akan attachkan ;) gud luck!