Friday, May 22, 2009

* Finishing *

Tepat pukul 4.30p.m, 21st May 2009, berakhirla khidmat sy di MMU ahahahaaa..berkhidmatla sgt kan..pastu lepak2 dlm Main Hall..bak kate Ruby, " This is our last time in Main Hall" so..i feel the moment la..From this moment..i'll start another new chaps in my life..fikir2..memang sgt gumbire xterkire bile dah tamatkan sume nie, tp ade satu part dlm hati yg sedih nak meninggalkan semua ni..especially friends~ yeahh..tanpa mereka siapalah cik nemo..cik nemo nak ucapkan berjuta-juta trime kaseh yg tak terhingga buat semua kawan2 yg sentiasa bersama-sama cik nemo..bantuan dan pertolongan kamu semua tidak akan cik nemo lupekan sekali-kali~

last xm slip ;p

Dan..selepas ni, banyak planning list perlu direvised dan hopefully dpt di 'implement' kan.. tapi semua ni akan dilakukan selepas urusan di Menara TM selesai 1st June nanti. Tiba2 tgh mkn ngan Amir, Ruby dan Zahid, dpt call dari sana, kene attend seminar ker briefing ker xtaulaa, jgn suh amek xm da laa ;p

Buat masa skarang, list ape yg kene buat:

  • amek sign supervisor ngan moderator utk fyp submission form
  • apelagik, anto la hardcover ke FET *bye2*
  • renew lesen, 28hb ni tamat riwayat
  • kemas notes, baju, bilik, umah, packing *kire kemas sume2 la*
  • pegi management utk pertukaran katil nadiah
  • makan byk2
  • tdo sepuas ati *qada'..pg td pakse tdo, die xnk tdo plak*
  • call abah dan ajoe
  • beli brg2 yg patut dibeli
Hoho~ *gelak cam zahid, cm santa claus kot* mau ke kampus dulu!

3 comments:

Bean Jinai said...

pelik..!! macam mana jiwa rock gua boleh lentok kt blog nihh..!!

hidayah *^_^* said...

herkkk..!!

alamek! jgn lentok2, kelak badan jadi bongkok..syape susah?

toinkk..hai3!

edzahid said...

hoho~!
haiyoh!~
:P